keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Tyyntä myrskyn jälkeen

Viime yönä riehui myrsky. Puita kaatui, satoi rakeita ja vettä kamalasti.
Keppihevonenkaan ei säästynyt. Aamulla se oli litimärkä, mutta ehjä, kuitenkin.
Jo illalla kuului kaukana ukkonen, ja noin kolmelta aamuyöllä se oli yllä. Rakeita tuli, ja vettä. Aamulla rakeista rakennettiin pallo, jota pikkuveli haluaa kokoajan näprätä.





































Aamulla oli ihmeen valoisa tietokonehuone. Varjostamasta oli kaatunut tämä puu. Vuokrasopimuksessa lukee , ettei puita saisi kaataa.. No, tässä Vuokraisännälle todisteeksi pari kuvaa.. Rakeita näkyy valkoisena läikkänä taustalla.
Netti ollut jo monta päivää katkolla, ei toiminut lainkaan. Nyt ukkosen jälkeen toimii, vaikka luulisi ettei toimisi ollenkaan.

1 kommentti:

  1. Vähänkö sulla on hienoja kuvia ja toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosipaljon tekstiä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mulla on sua ikävä no mainitsin sen kylläkin jo sähköpostissa XD täällä oli kerran jo 20 astetta lämmintä. Meidän pihan nurmikko on jo yhestä kohtaa ihan vihreä ja kukkiakin on jo psljon puut ovat jo melkein täydet (tosin en ole nähnyt vielä yhtään lehteä siis kokonaista)......T:Siis tiiät jo XD

    VastaaPoista